Adevărul despre averea lui Ludovic Orban. Denise Rifai a fost uimită să audă așa ceva

0
297

Denise Rifai a rămas impresionată când a auzit care este, de fapt, averea lui Ludovic Orban. Președintele Camerei Deputaților și al Partidului Național Liberal a spus adevărul despre veniturile din care a trăit în ultimii treizeci de ani.
Adevărul despre averea lui Ludovic Orban

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Ludovic Orban a făcut dezvăluiri incendiare atât despre viața sa personală, cât și despre cariera sa politică, loialitatea față de Partidul Național Liberal și averea impresionantă pe care a strâns-o, de-a lungul decadelor.

Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” l-a confruntat pe fostul premier al României în legătură cu discrepanța legată de veniturile sale declarate, care presupuneau doar o casă, o mașină și venituri modeste considerate de ziariști, după 30 de ani de carieră politică. Subiectul a fost dezbătut în presă, acum câțiva ani, iar Ludovic Orban a decis să facă lumină în acest caz, susținând că nu are nimic de ascuns și că a trăit doar din salariu, respectiv indemnizația de premier al României.

„Nu. Nu vreau să par în nici un fel. Sunt așa cum sunt… Am avut veniturile pe care le-am avut și care sunt cunoscute, sunt trecute în declarația de avere. Contul despre care se face vorbire este deschis în 2002, dar care a fost alimentat din venitul pe care l-am avut ca și premier. De aia a crescut contul respectiv pentru că se vărsa acolo suma pe care o primeam, indemnizația de premier.

Niciodată nu am avut nicio problemă legată de declarațiile de avere, deși scriu declarații de atunci de când a apărut legea. Niciodată nu s-a descoperit vreo neconcordanță între ceea ce am scris în declarația din 2006 sau 2007, până astăzi. Și nici nu are cum. Ce am? Am o mașină, mașina familiei este un Volkswagen Passat care e achiziționat în urmă cu 12 ani, stau într-o casă ca un om normal, n-am vile.”, a declarat Ludovic Orban în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

„Eu niciodată nu am dorit să epatez”

Fostul premier Ludovic Orban a lămurit problema „contului fantomă”, spunând că acela era alimentat și de salariul pe care îl primea când ocupa funcția de prim-ministru al țării. De asemenea, liderul PNL a menționat că este un om onest, care nu și-a dorit niciodată să epateze prin lucrurile materiale pe care le-a deținut.

„Am trăit din leafa pe care am avut-o, din venitul pe care l-am avut, în rest, nu am avut alte venituri. Lucrul ăsta se vede, niciodată nu am vrut să par altfel decât sunt și poți să-ți dai seama de lucrul ăsta după cum e un om, după cum se îmbracă, ce gusturi are, unde își petrece concediile. Sunt niște lucruri care se văd. Eu niciodată nu am dorit să epatez!”, a completat Orban la Kanal D.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂplaytech.ro
Articolul precedentAndreea Berecleanu explică divorțul de Andrei Zaharescu. Acuzația pe care i-o aduce fostului soț, cum s-a comportat cu fiica lor
Articolul următorRomânia, pe ultimul loc la lectură. Un român citește o carte pe an, în timp ce un neamț de 16 ori mai mult
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments