Andreea Berecleanu explică divorțul de Andrei Zaharescu. Acuzația pe care i-o aduce fostului soț, cum s-a comportat cu fiica lor

0
940

Invitată la podcastul de pe YouTube al lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre divorțul său de Andrei Zaharescu. Pe lângă acest subiect, știrista a mai povestit despre experiențele sale ca mamă, ca femeie dar și relația pe care o are cu copiii săi .
Andreea Berecleanu povestește despre divorțul de Andrei Zaharescu

Prezentatoarea de știri a fost împreună cu Andrei Zaharescu timp de 15 ani, însă, în 2013, cei doi au hotărât ca ale lor drumuri să continue în mod separat. Fiind două persoane foarte discrete, cei doi nu au dorit să expună lumii întregi informații despre separarea lor. La scurt timp însă, prezentatoarea de știri a recunoscut că relația dintre ei nu mai merge ca înainte, ajungând ca ea să lupte mai mult pentru legătură.

„Ei, mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

”Copiii sunt prelungirea noastră în univers”

Andreea nu a ezitat să menționeze faptul că deși și tații văd multe lucuri, mamele sunt cele care au o legătură specială cu copiii și astfel sunt capabile să vadă anumite lucruri.

„Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.”, a mai adăugat știrista.

Ca orice mamă, Andreea Berecleanu recunoaște că a mai greșit în acest rol, însă tot timpul are de învățat de la copiii săi.

„Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei.”, a mai adăugat aceasta în cadrul podcastului.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂimpact.ro
Articolul precedentO manifestare culturală de amploare, ce va marca împlinirea a 275 de ani de la nașterea lui Francisco Goya, va avea loc la Muzeul Municipal „Regina Maria” din Iași
Articolul următorAdevărul despre averea lui Ludovic Orban. Denise Rifai a fost uimită să audă așa ceva
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments