Cele mai populare modele de adidași Nike damă în 2021

0
564

Produsele companiei americane Nike sunt unele dintre cele mai apreciate de pe piața de produse sportive. Nike sponsorizează nume foarte importante din lumea sportului, printre care se numără inclusiv și Simona Halep. Ca și orice altă companie, de la începutul pandemiei, Nike a avut de suferit din cauza restricțiilor impuse. Cu toate acestea, continuă să lanseze noi modele de adidași Nike damă și să promoveze mult mai mult platforma online.

Cum a încheiat Nike ultima parte a anului fiscal trecut

În al 4-lea trimestru al anului trecut, rezultatele companiei Nike au fost influențate de închiderea magazinelor fizice din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Nike și-a închis aproximativ 99% din magazine pentru mai mult de 8 săptămâni în această perioadă pentru a își proteja atât angajații cât și clienții de o potențială infecție cu COVID-19.

Descoperă ofertele eMAG la adidași Nike damă

Veniturile companiei Nike în cel de-al 4-lea trimestru a scăzut cu 38%, comparativ cu trimestrul al 4-lea al anului 2019. Nike a încasat 6.3 miliarde de dolari, o sumă destul de mică pentru companie. Pierderile nete au fost de 790 de milioane de dolari, pierderea netă per acțiune a fost de 0,51 de dolari, determinată de venituri mai mici și marja brută, ca urmare a impactului pandemiei asupra operațiunilor, al cheltuielilor administrative și al vânzărilor scăzute.

Rezultatele anului 2020

Per total, anul trecut, veniturile companiei Nike au scăzut cu 4% față de 2019, ceea ce înseamnă că încasările au fost de 37.6 miliarde de dolari. În prima jumătate a anului fiscal, vânzările companiei au fost cu 9% mai mari, însă impactul negativ a fost mult mai mare în ultimul trimestru al anului trecut.

Cu toate acestea, vânzările în mediul online au crescut cu 47% mai mari, iar cele din China au crescut cu 8%.

Adidași Nike damă: oferte

În momentul de față, aproximativ 90% din magazinele deținute de Nike sunt deschise. Compania continuă să pună accent pe vânzările în mediul online. Site-ul gigantului american permite vizualizarea celor mai bine vândute modele de adidași Nike damă.

Cele mai populare modele de adidași Nike damă

Nike Air Force 1

Acest model este unul dintre cele mai bine cunoscute modele de adidași Nike. Au fost original concepuți pentru basketball și au fost lansați în 1982. Au fost foarte rapid adaptați stilului de zi cu zi. Sunt realizați din piele pentru o structură durabilă. Au fost original concepuți pentru basketball, însă au fost foarte rapid adaptați stilului de zi cu zi. Tehnologia Nike Air oferă confort pe întreaga durată a purtării. Design-ul acestei perechi de încălțări este curat, cu linii clare. Cel mai des sunt întâlniți în culoarea alb, fiind cea mai versatilă, însă pot fi găsiți și în alte culori și inclusiv pot fi personalizați pe site-ul Nike. Pe lângă acest model, sunt alte încă 2 modele de Air Force foarte populare: Nike Air Force 1 Pixel, Nike Air Force 1 Shadow, Nike Air Force 1 Essential. Ambele modele au la bază structura clasicului Air Force 1. Nike Air Force 1 Pixel este caracterizat de garniturile cu animal print în timp ce Nike Air Force 1 Shadow se diferențiază prin garniturile mult mai structurate.

Nike Air Max 90 AX

Tehnologia revoluționară Nike și-a avut debutul în 1978. În 1987, a fost lansat Air Max 1, primul model ce avea vizibilă tehnologia Nike Air în talpa sa. Nu numai că cei ce achiziționau adidașii se puteau bucura de tehnologie, dar acum o și puteau vedea. Original produși pentru alergare, Nike Air Max au devenit un adevărat must-have atât pentru femei cât și pentru bărbați. Air Max 90 AX este unul dintre cele mai bine cumpărate modele de adidași Nike damă. Sunt realizați din materiale de calitate și au garnituri cu model animal print. Sunt foarte confortabili și pot fi purtați timp îndelungat.

Nike Air Max Viva

Site-ul descrie acești adidași da fiind creați având în minte fiecare femeie. Sunt realizați special pentru piciorul unei femei, oferind o experiență cu totul nouă. Oferă susținere și totodată o estetică modernă. Tehnologia Nike Air este vizibilă în talpa acestora. Au garnituri din piele și un model de închidere cu 2 rânduri de șireturi, realizate din materiale durabile, ceea ce permite ajustarea lor pe piciorul fiecăreia.

Nike Pegasus Trail 2

Acești adidași Nike damă sunt perfecți pentru alergare, drumeții sau activități în natură. Sunt versatili, ceea ce înseamnă că pot fi purtați și în ținutele casual și de zi cu zi. Talpa este special concepută pentru a asigura tracțiune și adaptare lină între asfalt și potecă. Mai multă tracțiune în călcâi și vârf asigură stabilitate atât la urcare cât și la coborâre. Spuma Nike React asigură confort, iar materialul din care sunt realizați oferă respirabilitate piciorului. Design-ul modern, colorblock, îi scoate în evidență, fiind de înțeles de ce sunt atât de populari.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentCristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD: Campania electorală s-a terminat. Acum suntem într-o campanie de salvare de vieți. Și este o campanie contra-cronometru! Deschideți Spitalul Mobil de la Lețcani!
Articolul următorFOTO,VIDEO Zeci de persoane protesteaza în fața Prefecturii Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments