Cine este femeia care a omorât doi copii pe strada Andronache, de fapt. Cum a mințit azi în fața polițiștilor

Zilele trecute Bucureștiul era cutremurat de un accident dramatic, în urma căruia au murit două suflete tinere. O fetiță de șase ani, și alta de 21 de ani, și-au găsit sfârșitul pe o stradă din cartierul Andronache. Femeia aflată la volan, de 54 de ani, în primă fază a declarat că nu consumase alcool. Acum s-a aflat că de fapt femeia consumase băuturi alcoolice, acum este reținută pentru 24 de ore.

0
283

Drama din cartierul Andronache

Ar fi trebuit să fie o zi ca oricare alta în cartierul bucureștean Andronache, pe una din străzi. Două tinere, una de 21 și alta de 6 anișori, se aflau în fața porții casei, și nimic nu avea să prevestească drama ce urma să se întâmple. Un Mercedes în plină viteză, pierde controlul, și intră în plin. Cele două copile sunt spulberate, ca mică, de șase ani, moare pe loc, iar cea de 21 de ani, moare în drum spre sala de operații.

”Când am ajuns la volanul mașinii, mi-am tras scaunul, mi-am pus centura, mi-am reglat oglinzile. M-am asigurat și am plecat de pe strada…., împreună cu soțul meu, care era în dreapta mea. În momentul în care mă apropiam de colțul străzii, unde trebuia să fac dreapta, am avut avut un acces de strănut și am strănutat de 3-4 ori la rând. Am vrut să frânez, dar am apăsat pedala greșită, m-am panicat, m-am blocat, și nu am știut ce să fac. Peste drum de stradă, adica vis-a vis, erau niște copii care stăteau jos pe bordură, împreună cu alte persoane mature. Mașina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură și s-a oprit în gard.”, era prima declarație a femeii.

Schimbare de situație în cazul Andronache

Primele informații relatau că femeia ar fi încurcat pedalele de accelerație cu cea de frână, și din acest motiv s-a ajuns la această dramă. Femeia s-ar fi urcat la volan, în locul soțului care ar fi consumat doar el băuturi alcoolice.

Astăzi aflăm, că femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Analizele de laborator, spun sursele judiciare, au scos în evidență faptul că, de fapt, și femeia consumase băuturi alcoolice. Conform datelor, i s-a găsit în sânge 0,6 g/l alcool. Numai că astăzi, la 72 de ore de la drama petrecută, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar declarațiile sale schimbate.

”Menționez că șofez foarte rar și că nu am consumat alcool. Doresc să ajut familiile cu tot ce îmi stă în putință pentru a recupera pierderile morale și materiale.

Menționez că am fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon, unde am primit îngrijiri în urma agresiunii din partea persoanelor. Mi s-au recoltat probe de sânge și mi s-a făcut test antidrog.”, a mai declarat femeia.

Lucrează la o companie mare de telefonie mobilă

Atât ea cât și soțul lucrează în aceeași divizie a companiei. Femeia s-ar fi urcat la volan, deși conform analizelor, ar fi băut și ea. Analizele biologice spun că avea o alcoolemie de 0,6 g/l alcool. Specialiștii au conchis că nu era de-ajuns pentru a-i putea perturba abilitățile de a conduce mașina.

Femeia, care se afla la volan, se află acum în arestul poliției, pentru 24 de ore.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂplaytech.ro
Articolul precedentExcelența Sa Slavisa Ceranic, Ambasadorul Bosniei şi Herțegovinei în România a fost in vizită la Iași
Articolul următorAndrei Cristea, demis! Uragan după ședința de azi la Poli Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments