Florin Prunea: „ E greu ca cineva din Iași să facă treabă. Sunt niște interese acolo și nu ai nicio șansă. E o persoană care se numește Ambrosie”

0
730

Într-o emisiune televizată, fostul președinte al Politehnicii Iași, Florin Prunea a declarat că în cazul clubului ar fi vorba de niște interese și că singura șansa ca echipa să aibă rezultatele din trecut e să fie condusă de o persoană din exterior.
E păcat că se întâmplă asta în cel mai frumos oraș din țară și la echipa cu cei mai mulți suporteri din provincie după U. Craiova. Vă spun, e greu ca cineva din Iași să facă treabă. Sunt niște interese acolo și nu ai nicio șansă. E o persoană care se numește Ambrosie. El venea pe la mine la birou și bătea pe la ușă și îmi dădea niște glaspapiruri, de nu vă spun. Ca apoi să aflu că după ce pleca de la mine era direct la primar la ușă și îi spunea ce fac eu. Venea și mă ruga să îl ajut să se ducă cu echipa de fete cu avionul, era ajutat. Primarul Chirica l-a luat pe băiatul ăsta în trening și cu mucii la nas și l-a fardat, i-a pus costum și l-a făcut președinte. Unul care nu a condus o căruță în viața lui. El era antrenor la o echipă de fete, a avut vreo două meciuri la naționala de fete pirdute cu 0-9 și 0-14. Când i-ai dat putere dobitocului, ține-te după aia”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments