Weekend dedicat femeii la Restaurantul Veranda. Vino să sărbătorești Ziua Femeii într-un cadru de poveste!

0
113

Acest weekend va fi dedicat în special femeii, cea mai frumoasă ființă ce ne colorează în culorile curcubeului fiecare clipă din viața noastră. Restaurantul Veranda va dedica trei zile, special concepute, pentru a sărbători cum se cuvine femeia.

Chef-ul nostru a creat un meniu special, cu emoții și arome feminine, ce va fi acompaniat de muzică live și băuturi speciale, cum deja sunt obisnuiți oaspeții nostri. Putem defini aceste trei zile ca fiind cu emoții de primăvară, cu experiențe unice culinare pentru fiecare oaspete, servite cu pasiune de către echipa noastră de ospătari, astfel venerând împreună femeia, au transmis reprezentanții Restaurantului Veranda.

Fiecare sărbatoare este un moment de creație pentru întreaga echipă a restaurantului Veranda.

Ziua de 8 Martie reprezintă pentru noi feminitate, familie, blândețe, apreciere, emoții, acestea fiind oferite de femei mereu, iar noi am decis să alocam trei zile dedicate lor, femeilor din viata noastră. Chef Ionuț Budui, cu experiența vastă internațională în restaurante de stea, a pregătit un meniu special gândit să transmită emoție, bucurie, senzații unice, precum femeile ce ne trec pragul restaurantului, zilnic. De la stridii pe pat de gheață carbonică, homari, vită, fructe de mare, până la mousse-uri delicate precum femeile, se regăsesc în meniul dedicat din această perioadă. Detaliile se pot găsi pe pagina noastră de Facebook, accesând evenimentul: “It’s a woman’s world”.
Întreaga echipă Veranda a lucrat intens la conceperea unui puzzle perfect, asezând piesa cu piesa pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Oaspeții nostri vor trăi momente frumoase într-un cadru sigur, datorită măsurilor de siguranță necesare perioadei în care ne aflăm, respectând, bineînțeles, toate reglementările impuse de către autorități.

Vom aduce primăvara la noi, oferind oaspeților sentimentul de colț verde de acasă, prin plantele și florile ce vor face parte din decor, precum și prin meniul ales cu maiestrie de chef-ul bucătar. Ne-am propus să aducem primăvară în sufletele oaspeților nostri mult mai repede decât permite vremea și suntem convinși că vom reusi. Pentru atmosfera caldă, familiara ce o regăsesc în restaurantul nostru, regăsind la noi emoția ce o face pe femeie să se simtă radiantă, prin luminile calde din restaurant, plantele exotice ce reprezintă natura vie și ce anunta sosirea primăverii. Tot decorul, cât și atmosfera le vor scoate în evidență ținutele pregătite îndelung pentru această seară dedicate lor. De asemenea, varietatea de stiluri a celor trei săli disponibile în cadrul restaurantului Veranda, vor deveni cadre perfecte pentru amintiri pe rețelele de socializare. Nu în ultimul rând, mai avem câteva suprize pregatite, ce se vor afla în interiorul restaurantului, suprize ce vor susține celebrarea celei mai gingase ființe: Femeia.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFlorin Prunea: „ E greu ca cineva din Iași să facă treabă. Sunt niște interese acolo și nu ai nicio șansă. E o persoană care se numește Ambrosie”
Articolul următorPrimarul Mihai Chirica: „Poli trece într-adevăr printr-un moment delicat”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments