Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică de Florii

0
46

În perioada 23 – 29 aprilie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2, precum și însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin, conform solicitărilor.

În ziua de Florii, echipajele de jandarmi vor avea în vedere zona lăcașelor de cult din Iași, Pașcani, Hârlău, Tg. Frumos și Răducăneni, unde în fiecare an participă un număr mai mare de credincioși.  Se continuă activitățile în cooperare cu Poliția, în sistem mixt, pentru menținerea ordinii și siguranței publice. De asemenea, se vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice la manifestările sportive ce se vor derula în această perioadă. Avându-se în vedere măsurile luate la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, competițiile vor avea loc fără spectatori.

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieșeni vor acționa pentru informarea, îndrumarea și verificarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, jandarmii vor interveni în vederea luării măsurilor legale. Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn sofer a fost prins cu documentele la masina false
Articolul următorDoi pacienți au primit prin transplant câte un rinichi de la un donator aflat în moarte cerebrală
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments