Patru persoane au fost reținute într-un dosar cu trafic de droguri. Aceștia le-ar fi vândut cu 50-70 lei doza

0
108

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Biroul Teritorial Vaslui au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 4 inculpați, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. Acţiunea a beneficat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași și al lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Vaslui.

În fapt, s-a reţinut că, începând cu anul 2019 şi până în prezent, mai multe persoane au desfăşurat activităţi de procurare, transport, depozitare şi vânzare de droguri de risc şi mare risc, în apropierea unei piețe de pe raza municipiului Bârlad, la prețuri cuprinse între 50 -70 lei/doză. La data de 08.04.2021, procurorii DIICOT Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Vaslui au efectuat mai multe percheziţii domiciliare şi auto, pe raza municipiului Bârlad, în urma cărora au fost ridicate diferite cantităţi de cannabis, MDMA şi amfetamină, a transmis DIICOT.

În cursul zilei de azi, cei 4 inculpați vor fi prezentați Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUltima moda in materie de sex! Atentie, poate dauna grav… imaginii
Articolul următorAu fost reluate o mare parte din zborurile operate de WizzAir
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments