Percheziții într-un dosar de proxenetism la Iași

0
93

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Iaşi şi comunei Bârnova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi tâlhărie. În urma percheziţiilor, 16 persoane au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, 3 bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.
Aceştia urmează să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, Serviciului Criminalistic Iaşi, Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi jandarmi, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au mai transmis polițiștii.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCompania IULIUS a lansat un concurs de artă vizuală. Premiu de 2.000 de euro pentru o creație simbol a Family Market Miroslava
Articolul următorȚigări de contrabandă în valoare de 41.300 de lei au fost confiscate de polițiști
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments