Primarul Mihai Chirica: „Voi intra în grevă japoneză”

0
94

Votul negativ al consilierilor locali USR-PLUS și PSD pentru bugetul Iașului pentru anul 2021, l-a determinat pe primarul Mihai Chirica să intre de luni în grevă japoneză.

Începând de luni eu voi intrat în grevă japoneză cu banderola albă, împotriva ipocriţilor din politica românească USR-PLUS. Colegii mei vor începe pichetarea de luni, lăsăm să se scurgă sfânta sărbătoare de Florii aşa cum se cuvine. Practic toţi colegii şi-au arătat empatie şi indignare despre faptul cum USR-PLUS a ales să se comporte.  Nu voi înceta nicio clipă, nu mă poate opri nimeni. USR-PLUS nu are ce căuta la guvernarea locală. E decizia mea. Dacă vor alegeri anticipate îi provoc, oricând, din această clipă. Nu voi lăsa să calce orașul în picioare. Pur şi simplu, de aseară încolo nu îmi mai pasă de ei. Nu există niciun răspuns la întrebarea lor. Este o mizerie de ceea ce au făcut. Am muncit ca toată lumea să primească răspunsul la amendamentele fiecăruia”, a transmis primarul.

Bugetul a fost aprobat de cei 11 consilieri locali PNL și de cei doi consilieri locali PMP, însă cei nouă consilieri USR PLUS s-au abţinut de la vot.

Refuz orice dialog cu USR-ul condus de doamna Chichirău. De fapt, răul cel mai mare făcut aseară l-a făcut doamna Chichirău, care după zece ore şi jumătate, în care am găsit soluţii, a dat ordin să se voteze împotriva ieşenilor. Cu un rânjet îşi bătea palma cu colegii de partid fiind mulţumită că Iaşul intră în suferinţă începând cu noaptea care tocmai a trecut. Nu voi sta la dialog cu doamna Chichirău câte zile voi trăi”, a spus primarul Mihai Chirica.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments