Un bărbat a anunțat la un post de televiziune că și-a omorât mama. La câteva ore a fost confirmat decesul femeii

0
164

Scene rupte din filme. Un bărbat a sunat în timpul unei emisiuni live pentru a anunța că și-a omorât mama. Moderatoarea a sunat de urgență la 112 pentru a anunța poliția de cele întâmplate. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale și de poliție.
Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgentă, a declarar prof.univ.dr.Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.
Totul s-ar fi petrecut în locuința celor din cartierul Frumoasa. În urma primelor cercetări efectuate de către polițiști, o femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită moartă. Vecinii spun că bărbatul ar avea boli psihice, cu mai multe internări.
S-a găsit victima decedată, mama, A. Elena, 69 ani cu plaga regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală, a mai spus prof.univ.dr.Diana Cimpoeșu.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments