A murit actorul Ion Dichiseanu

0
104

Ion Dichiseanu avea 87 de ani și a ajuns în spital din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Acesta era internat de peste trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. Conform unor surse, avea o infecție cu o bacterie periculoasă, potrivit Mediafax.

Recent, fiica actorului, Ioana, a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care le cere oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata”, scria fiica artistului.

Fiica artistului a spus recent la un post tv că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, declara Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

Apoi, la o biopsie, o bacterie i-ar fi infectat plămânul.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments