Autoritățile s-au întrunit într-o ședința de lucru pentru a dezbate lucrările de proiectare autostrăzii pe sectorul Tg. Neamț -Iasi – Ungheni

0
85

Împreună cu reprezentanți ai CNAIR și ai Ministerului Transporturilor, Prefectura Iași, firma care va realiza lucrările de proiectare pe sectorul Tg. Neamț-Iași-Ungheni, primarii comunelor ce vor fi traversate de viitoarea autostradă, reprezentanți ai societății civile, am participat la o ședință de lucru pentru a sprijini proiectantul în completarea, revizuirea și actualizarea studiului de fezabilitate.

Noi, la Consiliul Județean, am început deja acest demers și am creat un grup de lucru interinstituțional prin care am angrenat actorii locali în procesul de actualizare a SF-ului. Am solicitat primarilor PUZ-urile și PUG-urile actualizate ale UAT-urilor. Au răspuns toți și astfel am obținut informațiile necesare pentru a sprijini proiectantul cu documentația necesară pentru această etapă, a transmis Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPercheziții intr-un dosar de proxenetism la Iasi. Metoda “Loverboy” face noi victime
Articolul următorA murit actorul Ion Dichiseanu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments