Diana are doi copii și acum un an de zile și-a pierdut soțul într-un accident. Cei trei au nevoie de sprijin financiar pentru a ridica o casă

0
281

Desi are numai 23 de ani, Diana trebuie să ducă o luptă grea pentru că soțul său a murit într-un accident anul trecut și acum trebuie să aibă grijă singură de cei doi copii. Primarul comunei Ciortești, Alina Apostol a transmis un mesaj de susținere a tinerei mămici pentru ca aceasta să aibă un acoperiș deasupra capului. Ea locuiește cu cei doi copii la socrii ei până când va fi ridicată casa lor. Primăria comunei le-a alocat terenul, iar Diana a reușit să agonisească o sumă de bani din care a fost ridicată temelia.

Nu vreau să îl înlocuiesc pe cel care a fost stâlpul casei și care s-a prăpădit anul trecut într-un accident… Diana este văduvă de un an… la 23 de ani este văduvă și luptătoare!!! Astăzi am primit lecții de la o mămică a doi copii care își dorește din tot sufletul să aibă un acoperiș pentru ea, Albert și Sofia. Acum locuiește la socrii ei, însă este greu din toate punctele de vedere. Din pensia de urmaș a reușit să adune bănuți pentru temelie, noi am alocat terenul și proiectul. Vă rog puneți o cărămidă pentru o lecție de viață, vă asigur că va fi colțul de Rai pentru ea pe pământ, a transmis Alina Apostol, primarul comunei Ciortești.

Ea a făcut primul pas, hai să o ajutăm să meargă prin viață!

Diana Condurache

Cont în #lei Banca BRDE RO68BRDE240SV26882152400

Telefon: 0763553969
sursa:  Facebook.com/

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments