Ultimele zile din viața cântăreței Mihaela Runceanu. A fost ucisă cu cruzime

0
503

Ultima lună din viaţa Mihaelei Runceanu a fost foarte aglomerată. Ore la Şcoala Populară de Artă, înregistrări Radio şi Electrecord, filmări la Televiziune, spectacole în ţară. A fost ucisă cu cruzime.

La sfârşitul anului 1984, Mihaela Runceanu cânta “E-adevărat, iubirea mea”. A fost un mare succes, iar cântăreața întra în categoria celor mai de succes soliste din România. Cinci ani mai târziu, a venit vestea năucitoare că a fost ucisă într-un mod groaznic. Pe 4 mai anul acesta, ar fi împlinit 66 de ani.

Ultimele zile din viața cântăreței Mihaela Runceanu

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din anii ʼ80. O stea a muzicii ușoare românești. Frumoasă, talentată și cu o voce care parcă te mângâia pe suflet.

Ultima lună din viaţa Mihaelei Runceanu, a fost o lună foarte aglomerată. Ore la Şcoala Populară de Artă, înregistrări Radio şi Electrecord, filmări la Televiziune, spectacole în Bucureşti, turnee în ţară. O lună la fel de aglomerată ca şi ultimii 5 ani din viaţa Mihaelei.

Pe 15 septembrie 1989, Mihaela intra cu succes, în cel de-al zecelea an de activitate profesorală, la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. “Cântă iubirea” a fost ultima înregistrare radio şi TV a Mihaelei Runceanu. Piesa devenea cel de-al cincilea succes al artistei, pe anul 1989, după “Clipe ce dor”, “Eu nu te-am uitat”, “Dacă totuşi vei pleca”, “Fericirea are chipul tău”. Între 1984-1989, lansase peste 20 de şlagăre.

Pe data de 28 octombrie 1989, Mihaela Runceanu participă la spectacolul-maraton de mare succes „Start Melodii’89”, care are loc la Sala Radio. Are un succes fantastic fiind bisată de trei ori. Cântăreața a îngenuncheat la aplauzele publicului. Acesta a fost ultimul spectacol susţinut de Mihaela Runceanu. Pe 30 octombrie 1989, a apărut la Electrecord, „Pentru voi, muguri noi”, cel de-al treilea disc al artistei.

Pe 1 noiembrie, în jurul orei 1.00 Mihaela Runceanu este asasinată la doar 34 de ani, în garsoniera sa.

Cum a fost ucisă Mihaela Runceanu

Ancheta judiciară a stabilit în timp record cum a fost ucisă Mihaela Runceanu. Criminalul obișnuia să vină să vadă filme la cântăreață acasă. Era un tânăr de 21 de ani, care-i furniza artistei casete video cu cele mai noi filme și concerte. Când a observat că Mihaela adormise, a ucis-o prin strangulare.

”A tăiat o bucată din cablul de la telefon și în câteva secunde a încercat s-o stranguleze. Mihaela s-a trezit din somn și s-a apărat cât a putut. După ce și-a definitivat oribila crimă, criminalul a luat tot ce era mai de preț din casă. A mers în balcon, acolo unde cântăreața avea depozitate mai multe canistre pline cu benzină. A turnat peste cadavru și apoi i-a dat foc. A părăsit locuința și a mers la iubita lui din acel moment.”

La doar 36 de ore de la crimă, cercul suspecţilor s-a restrâns la o singură persoană, anume Daniel Cosmin Ştefănescu. Era un tânăr de 21 de ani care îi furniza cântăreţei discuri, casete cu muzică și filme video.

Ce a furat criminalul

Potrivit anchetatorilor, scopul crimei a fost jaful. Probele o dovedeau, iar criminalul și-a recunoscut fapta. Daniel Cosmin Ştefănescu furase din casa Mihaelei Runceanu mai multe lucruri, găsite ulterior în locuința pe care o împărțea cu concubina sa.

Continuarea aici …

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments