A condus beat la volan și a lovit o mașină în trafic. Șoferul a fost reținut și urmează a fi judecat

0
88

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au depistat şi condus la cercetări un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui auto fără permis de conducere. Din cercetări a rezultat că, în timp ce ar fi condus un auto pe Bulevardul Metalurgiei din mun. Iaşi ar fi tamponat un auto, în trafic şi şi-ar fi continuat deplasarea. Acesta a fost găsit ulterior de poliţişti şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date a rezultat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. Totodată s-a constatat că autoturismul avea ITP-ul expirat şi nu avea asigurare obligatorie RCA valabilă.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui auto fără permis de conducere, a transmis IPJ Iași.
În baza probatoriului administrat, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca la data de 06 iunie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments