Adolescenta lovita de autobuz si-a revenit din starea de coma

0
58

Șoferul CTP Iași a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,17 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Primarul a dispus și constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalității care să controleze modalitatea în care șoferii și vatmanii sunt verificați la intrarea pe traseu și în timpul activității. Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliția Rutieră, iar rezultatele vor fi comunicate public în cel mai scurt timp cu putință.
Pacienta în vârstă de 15 ani şi-a revenit din starea de comă.

Este conştientă, trebuie să menţionez că ea avea un grad de întârziere neuropsihic preexistent acestui traumatism. Dar din punctul nostru de vedere, leziunile cerebrale au o evoluţie bună din punctul de vedere al prognosticului. În perioada următoare urmează să-i facem reevaluare imagistic. Cel mai probabil va fi transferată la Spitalul de Pediatrie pentru rezolvarea problemelor ortopedice, a delarat sef lucrari dr. Lucian Eva.

Edilul-șef a dispus conducerii CTP identificarea tuturor celor care se fac vinovați de producerea acestui accident, de la șoferi până la șefii și responsabilii de traseu și de siguranța circulației.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments