Copou Garden Residence vă oferă o gamă largă de apartamente elegante la preț atractiv

0
151

Complexul rezidențial Copou Garden Residence este unul dintre cele mai de anvergură proiecte imobiliare din Iași, creat special pentru cei care vor să aibă parte de liniște în una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului. Dezvoltatorul are o vastă experiență în tot ceea ce înseamnă proiecte imobiliare de succes pentru că pune preț pe calitatea construcțiilor, începând de la materialele folosite și până la gradul de expertiză al echipei care execută lucrările.


Copou Garden Residence pune la dispoziție apartamente cu o cameră, două sau cu trei camere pentru familiile numeroase. Ele sunt compartimentate diferit în funcție de nevoile fiecăruia și dispun de balcoane generoase cu o priveliște impresionantă și locuri de parcare. Toate blocurile au o rezistenta a structurii din punct de vedere seismic pentru persoanele care vor un grad înalt de siguranță. https://copougardenresidence.ro/
Ansamblul Copou Garden Residence își propune să schimbe percepția în ceea ce privește calitatea construcțiilor și a stilului de viață cu care ne-am obișnuit pe piața imobiliară din România. Încălzirea în pardoseală este la momentul actual cea mai eficientă și confortabilă metodă de încălzire a unei locuințe.

Foarte important de menționat este faptul că stadiul lucrărilor poate fi văzut de oricine online pe site-ul oficial al Complexului Copou Garden Residence, lucru care aduce un mare plus în ceea ce privește transparența și profesionalismul de care dau dovadă cei care au pus bazele acestui proiect. Complexul Copou Garden Residence va beneficia și de un parc de 20.000 de metri pătrați care se va remarca prin varietatea vegetală, prin peisagistică, cu arbori înalți de 12 metri și multe specii de arbuști. Tot în cadrul complexului vor fi amenajate spații de joacă, terenuri de sport, alei pietonale pentru plimbări relaxante într-o zonă verde a Copoului.
Model Showroom 5A-5B | Va asteptam la vizionari de luni pana vineri intre orele 09.00-17.00. Pentru detalii și disponibilități sunați 0722 671 672 sau 0730 640 035.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments