Mesajul conducerii Spitalului pentru Copii:”Spitalul multumeste intregului sau personal pentru promptitudine si profesionalism”

0
64

spitalul nostru, Spitalul de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria” Iasi a trecut pe langa o catastrofa care a fost evitata datorita colegilor nostri, medici, asistente, infirmiere si brancardieri, aflati in serviciul de garda, care, ignorand toate riscurile au avut ca prioritate salvarea copiilor si a parintilor internati in spital.
Dupa constatarea instalarii incendiului, personalul spitalului a deconectat orice sursa de risc (curent electric, surse de oxigen) si a actionat prioritar pentru evacuarea copiilor si a apartinatorilor.
Numai impreuna putem salva vieti.
In aceste momente restul personalului spitalului a venit din timpul liber de acasa  pentru ca in timpul noptii sa putem curata si dezinfecta toate spatiile afectate de fum astfel incat de maine sa putem fi operationali.
Spitalul multumeste intregului sau personal pentru promptitudine si profesionalism precum si Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare, autoritatilor locale Consiliului Judetean Iasi, Prefecturii Iasi, Primariei Municipiului Iasi si Directiei de Sanatate Publica Iasi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Piețele din Iași, bombe biologice și focare de infecție. Pește vândut ca în India și munți de gunoaie printre produse agoalimentare
Articolul următorCONFERINȚA NAŢIONALĂ DE PATOLOGIE INFECŢIOASĂ
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments