Moroșanu vrea să îl spirjine pe Octavian, băiatul care a fost electrocutat

0
232

Octavian este un copil: el ar putea fi și fiul tău, fratele tău, colegul tău de clasă, prietenul de joacă sau partenerul de dans, ne spune Cătălin Moroșanu, impresionat fiind de cazul băiatului care a fost electrocutat în urmă cu o lună. Viața lui a fost salvată de echipa medicală de la Spitalul pentru Copii Sf.Mariadin Iași însă are nevoie de bani pentru a putea urma tratamentul.

Octavian al nostru e un elev deosebit, intrat în clasa a V-a la Colegiul Național Iași, unde în scurtul timp petrecut, a reușit să-și impresioneze atât colegii cât și profesorii prin inteligența, energia și bunul-simț care-l caracterizeaza. Deși rămas fără mamă acum câțiva ani, bunica, tatăl și sora mai mare Ioana au făcut totul ca Octavian să aibă o familie adevărată.

Marea lui pasiune rămâne însă dansul, Octavian practicând de mulți ani dansul sportiv cu rezultate remarcabile: pe lîngă numeroase cupe și medalii, perfomanța de vârf este calificarea, în 2019, în finala Campionatului Național de Dans Sportiv.

Acum însă, Octavian are nevoie de ajutorul nostru, atât al celor care îl cunosc personal cât și al tuturor, persoane fizice, asociații sau companii, celor care doresc sa facă o faptă bună.

În urma unui accident nefericit petrecut în luna aprilie Octavian a suferit arsuri pe o suprafață importantă a corpului. După o îngrijire exemplară în Spitalul Clinic pentru copii Sf. Maria din Iași, sub aripa unor medici și asistente coordonați de Dna. dr. Sidonia Susanu, pentru aprecierea cărora cuvintele nu sunt de ajuns, Octavian a trecut cu bine peste toate intervențiile chirurgicale necesare în asemenea cazuri.

Starea lui este una bună și încurajatoare, insă va urma pentru el un drum lung către recuperarea funcțiilor pielii și la cum îl știm cu toții de luptător și optimist, Octavian îl va străbate cu perseverență.

Având în vedere că acest lucru se poate face cel mai bine beneficiind de cele mai moderne materiale și medicamente și că nu toate sunt acoperite de Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm pe toți cei care îl cunoașteți, precum și pe cei care necunoscându-l vor să facă o faptă bună și să dea o sansă unui copil de 12 ani, să fim alături de Octavian

Efortul financiar principal va fi îndreptat către achiziția unor materiale de protecție a pielii care să-i dea acesteia cele mai mari șanse de vindecare, ajutată și de organismul lui tânăr și sportiv.

Toate sumele donate și toate cheltuielile făcute vor fi evidențiate la zi și extrem de transparent: vom actualiza și publica online zilnic sumele intrate în conturi, vom publica lunar extrasele bancare, vom afișa toate facturile de achiziții.

Grupul de inițiativă pentru această campanie este formată din parinți ai colegilor și prietenilor lui Octavian, aflați în legatură zilnică cu tatăl și bunica lui Octavian și avand toată susținerea acestora.

Până vom reuși implementarea și a unui sistem de plată cu cardul, am deschis în această săptămână 2 conturi pe numele tatălui (tutorele legal) lui Octavian, domnul Constantin Roman, la BCR Iași:

❤️ RO87 RNCB 0175 0333 3535 0001 lei

❤️ RO06 RNCB 0175 0333 3535 0004 eur

Având în vedere că efortul va fi insemnat (estimăm 2.000-3.000 eur lunar, dar totul va depinde de evoluția pielii) și de durată (minim 1 an), sunt apreciate orice contribuții dar și mai important este ca acestea sa fie făcute, în măsura posibilităților fiecaruia dintre noi, pe întreaga perioadă de recuperare a lui Octavian.

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments