Tudor Moșoi este campion național la Judo under 16

0
344

Tudor Moșoi (categoria de greutate 60 kg) este un alt judoka format de antrenoarea Ioana Babiuc la CSS „Unirea” Iași. Ea a promovat deja prima sa generație de sportivi la CS Politehnica Iași, cu vârfuri de lance Cosmin Bucătaru și Alexandru Panaite, se ocupă de pregătirea unui alt talent de excepție, Tudor Darie (Under 18), campion național la Under 23, dar iată că și Moșoi începe să culeagă tot mai des aprecierile specialiștilor. Medaliat cu bronz la Under 20 acum câteva săptămâni, conform dragosgaspar.blogspot.com , Tudor s-a dovedit cel mai bun la Campionatul Național Under 16, desfășurat la Poiana Brașov, dar succesul său nu era chiar prea greu de anticipat, așa că a fost solicitat de CSM București să-i ofere o mână de ajutor în Campionatul Național Under 18 pe echipe.

„Încep să îl lansez și pe Tudor Moșoi pentru înalta performanță. Anul trecut a fost vicecampion la Under 16, iar luna viitoare va participa la Cupa Europeană pentru cadeți, de la București”, ne-a declarat Ioana Babiuc.

Însuși Vlăduț Simionescu a ținut să atragă atenția asupra lui Tudor Moșoi. „Bucătaru, Panaite și Darie sunt foarte buni, dar mai vine un copil foarte tare din urmă: Tudor Moșoi. Este foarte conștiincios, este foarte atent și la alimentație, este foarte bine pregătit și îi prevăd un viitor foarte frumos”, ne-a spus Simionescu.

La concursul din Poiana Brașov am remarcat revenirea antrenorului Florin Grosu, tot de la CSS „Unirea” Iași, cu un sportiv pe podium.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGama de suplimente alimentare Nutriensa® prezentată la Conferința Națională de Fitoterapie Practică 2021
Articolul următorDesfășurare incredibilă de forțe la Romanian Fashion Week, cel mai cunoscut eveniment dedicat industriei modei românești
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments