VIDEO UPDATE! Incendiu la Spitalul pentru Copii „Sf.Maria” din Iași. Mai multe persoane au fost evacuate

0
284

In aceasta seara, in jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgentă 112, despre faptul ca intr-un salon al unei unități medicale a apărut un incendiu.

Lichidare incendiu ora 19.37 produs la et. 2 sectia ATI, la Spitalul de Copii Sf. Maria Iasi, la locul evenimentului s-au trimis 5 ASAS, 2 ASII, 2 ATPVM, 1DESC, 3 EPA, 1 ATA, 1 TIM, mașina medic șef 1 ACPI cu 28 de subof de la Det 1 si Det 2.

20.25: Din primele informatii au fost evacuate de la etajul 2 cinci copii, trei parinti si 6 personal medical si de la nivelul et 3 șapte copii dintre care un intubat cu o malformație digestiva și 4 parinti, 5 cadre medicale, toți evacuați pe et 1 și 4, in stare stabila, a transmis prof.univ.dr.Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iasi.

In urma sesizării, polițiștii ieșeni s-au deplasat la fata locului in vederea stabilirii situației de fapt.

20.00 La faţa locului salvatorii intervin cu șase mașini de stingere, o autospeciala de descarcarare, două autospeciale de transport victime multiple, două autoscări şi o cisterna. Totodată, la locul intervenţiei au fost trimise trei ambulante SMURD și o unitate de terapie intensivă mobila. La acest moment incendiul este localizat, astfel că a fost eliminat pericolul extinderii la vecinătăţi. Până la acest moment, 12 persoane au fost evacuate. Misiunea este în dinamică”, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Iași, lt. Georgică Onofreiaș.

La fata locului a fost trimis și un echipaj al Biroului Rutier Iasi pentru dirijarea traficului rutier in zona, a declarat IPJ Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Circ cu Gabriela Firea și Denise Rifai la Kanal D. Pesedista a bocit și l-a reclamat pe Liviu Dragnea că a amenințat-o cu moartea
Articolul următorUn singur destin, tragic, a readus speranţa la viaţă pentru alţi 5 semeni aflaţi în suferinţă!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments