Anamaria Prodan se dezlănțuie. Le dă șah mat presupuselor amante ale lui Reghecampf

Femeie puternică, Anamaria Prodan nu se lasă și pune piciorul în prag. Ce spune impresara despre presupusele femei care ar fi umblat cu soțul ei.

0
294

Anamaria Prodan a dat detalii noi privind așa zisele relații pe care Laurențiu Reghecampf le-ar fi avut cu alte femei.

O perioadă s-a crezut că telenovela Laurențiu Reghecampf-amante a luat sfârșit. Din păcate pentru Anamaria Prodan, în presă au apărut alte informații potrivit cărora cei doi s-ar despărți. Impresara a scos flăcări pe nas și a dat cele mai noi detalii. Blonda spune că nu există un divorț de Laurențiu Reghecampf și acest lucru ar trebui să-l înțeleagă toată lumea.

„Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă”

„Bine că nu are prezenţe masculine! Cred că nici atunci nu ar fi o problemă. Ana Maria Prodan n-o sa divorţeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matriţa bărbatului perfect. Soţul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan. Eu sunt mai vulcanică. Soarta… El este soarele familiei, este ceva unic.

Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”, a spus Anamaria Prodan, după ce a ieșit ieri, de la Direcția Națională Anticorupție.

Povestea divorțului dintre Laurențiu și Anamaria a început după ce în familia lor a avut loc un scandal imens, el fiind cel care a vorbit despre despărțire. Din acel moment Reghe nu a mai dat nicio declarație, iar informațiile RV arată antrenorul este plecat din țară în căutarea unui nou contract la o nouă echipă de fotbal.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments