Demisii in USR- PLUS Iasi. Anca Lupu si-a dat demisia din organizatie

0
304

Săptămâna trecută, Ștefan Tanasă, subprefect de Iași, a fost „ales” președintele organizației județene, spre nemulțumirea a zeci de persoane.
Aceasta este demisia mea din uniunea celor care ar fi putut să salveze Romania, dar n-au facut-o. Dupa 3 ani si 3 luni in politica, cu „oameni noi”, afirm in cunostinta de cauză că USR, PSD, PNL, UDMR sunt aceeasi mizerie. Pentru putinii oameni decenti care mai raman pe aici: va spun ca, dupa atata vreme si dupa atatea sperante spulberate pentru un viitor măcar demn, nu mai vreau sa ma mint. E clar ca a ramane in USR inseamna a alege una din cele doua parti: pe cea aflata la putere (pentru care iti trebuie „meritocratie”, adica minciuna, lăcomie, lipsa de transparenta, nepotism si voturi aranjate cu metoda autobuzul), sau pe cealalta, a complicilor (pentru că e clar că asta înseamnă a rămâne într-o situație în care voit sau nu, faci jocul celeilalte parti).

Cat despre valorizarea, în interiorul partidului, a femeilor interesate de egalitate de gen și reprezentativitatea electoratului majoritar al patriei, a fost egală cu zero: ignorare, indiferenta, dispreț și distrugerea in fașă a tentativei de infiintare a unei organizații de profil (nu era cine trebuie in grupul principal). Și aici au existat excepțiile de la regula, femei și bărbați deopotrivă, și le multumesc pentru normalitate. Plec din Uniunea celor care puteați să Salvați Romania. Dar n-ati facut-o.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments