La Iasi va fi organizata prima ediție a turneului de volei pe plaja

0
208

În perioada 2 – 5 septembrie va avea loc prima ediție a turneului de volei pe plajă Brizo Beach Volleyball Tournament. Evenimentul se va desfășura la Baza Sportivă Brizo de lângă Iași, fiind o manifestare sportivă de categoria A. Organizator principal este Asociația Club Sportiv Rudali, aceasta beneficiind de un sprijin financiar de 49.999,78 lei din partea municipalității ieșene în urma deciziei Consiliului Local de marți, 17 august.

Sistemul competițional se va desfășura în conformitate cu regulamentul impus de Federația Română de Volei (FRV), tabloul competițional fiind asigurat de câte 12 echipe de fete și 12 echipe de băieți. În total vor concura 48 de sportivi și, pe parcursul celor patru zile, se vor disputa 44 de meciuri, zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

În primele trei zile de competiție se vor juca meciurile pentru calificările în finală, iar în ultima zi (5 septembrie) vor avea loc finalele: finala mică pentru locul III și finala mare pentru locul I (atât pentru băieți, cât și pentru fete). Meciurile vor fi arbitrate de oficiali acreditați de FRV.  Accesul vizitatorilor la turneul de volei pe plajă este gratuit.

Pe perioada fiecăreia din cele patru zile ale evenimentului se estimează prezența a peste 300 de spectatori la meciurile din cadrul competiției și a aproximativ 3.000 – 5.000 de vizitatori.  Organizatorii turneului vor acorda premii în valoare totală de 4.200 de euro.

Obiectivul major al asociației este acela ca turneul să devină cel mai prestigios și bine organizat turneu de volei pe plajă din România.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments