Numărul cazurilor de infectări este într-o continuă creștere. Medicii recomandă vaccinarea

0
27

Din nefericire, numarul pacientilor infectati COVID19 este in crestere continua. Pentru a sprijini sistemul medical iesean si pentru a temporiza, fara a afecta actul medical, transformarea Spitalului Clinic de Boli Infectioase” Sf. Parascheva”, din nou, in spital care ingrijeste doar pacienti COVID19, conducerea spitalui, impreuna cu cadrele medicale depun eforturi deosebite, astfel incat, pacientii din regiunea Moldovei sa beneficieze de un act medical inalt calificat din punct de vedere al ingrijirii bolilor infecto-contagioase. Spitalul Clinic de Boli Infectioase este singurul spital care isi desfasoara activitatea medicala ingrijind pacienti COVID si non-COVID in cadrul a doua terapii intensive care necesita resurse umane si materiale deosebite.
„Astfel, am inceput demersurile necesare demararii procedurii in care numarul de zone tampon si zone destinate pacientilor COVID19 sa fie marit. Dorim, asa cum am fost pe toata perioada pandemiei, un spital care pune pe primul plan pacientii, dar si un ajutor colegilor nostri care isi desfasoara activitatea in UPU-rile spitalelor din Iasi si care, in momentul de fata se vad „asaltati” de pacienti infectati sau suspecti COVID19. Revin cu indemnul adresat populatiei de a se vaccina sprijinund astfel, corpul medical in lupta impotriva pandemiei”, a transmis sef lucrari Florin Roșu, managerul unității.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPolițiștii ieşeni caută o femeie, de 33 ani a cărei dispariție a fost sesizată la data de 15 august
Articolul următorAtenție la oxidul de etilenă. A fost deja detectat în mai multe alimente și băuturi comercializate în România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments