Petrece cele mai frumoase momente din viața ta în Sala “Wine Room” din Restaurantul Veranda

0
58

Pentru a crea amintiri memorabile, orice eveniment necesită un cadru rafinat și plin de unicitate. Sala “Wine Room” din restaurantul Veranda îmbină toate acestea într-un mediu creat cu o migală specială, detalii elegante, arta regăsindu-se la orice pas. Organizarea evenimentelor precum: zile aniversare, botezuri, cununii, dar de asemenea ședințe și prezentări business devine ușor de planificat în sala “Wine Room” din cadrul Veranda, datoritală serviciilor complete.
Punem accent deosebit pe calitatea serviciilor, astfel încât evenimentele clienților noștri să fie spectaculoase. Design-ul clasic îmbinat cu cel modern, regăsește elemente vizuale vegetale, din natură care ne transpun intr-un cadru mirific. Materialele moderne și elementele minimaliste sunt armonios combinate cu formele si culorile calde ale sculpturilor și a pieselor de mobilier, create exclusiv pentru „Veranda”.
Pentru a aduce liniștea naturii, nuanțele pereților conțin tente de verde și gri, asemenea umbrelor pestrițe lăsate de frunzișul unei grădini, prin razele de soare, iar în mobilier pot fi întâlniți bușteni din lemn natural. Au fost sculptate din argilă japoneză figurine de iepuri și varză, menite să înconjoare oaspeții restaurantului și să aducă farmecul provincial în incinta localului.
Ziua avem lumina naturală din abundență, iar pentru seară a fost gândit un sistem de lămpi care să creeze confort pentru fiecare loc aparte din restaurant. Tavanul plat a fost combinat cu forme abstracte împletite din care coboară elegant lămpi tubulare deasupra meselor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments