Un jandarm a salvat o femeie bătută de partener in mijlocul străzii

0
68

Totul s-a petrecut în zona Pieței Independenței din Iași, plutonier adjutant șef M.D., aflat în afara orelor de program, a sesizat că în apropierea parcului un bărbat agresează fizic o femeie. Jandarmul a intervenit prompt, si-a declinat identitatea și a luat măsuri în consecință, solicitând totodată și sprijinul colegilor săi aflați în timpul serviciului. Aceștia din urmă au intervenit și au aplicat măsurile legale adecvate, numitul B.D. fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 RON, pentru fapte prevăzute în Legea nr. 61/1991.

Totodată, jandarmii au întocmit acte de constatare a faptei penale, persoana fiind condusă la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor în vederea stabilirii și încadrării faptei. La sediul poliției, persoanele implicate în conflict au fost audiate, fiind emis într-o primă fază ordin de protecție pentru persoana de sex feminin agresată de către numitul B.D.

Cetăţenii pot solicita sprijinul forţelor de ordine publică, ori de câte ori este nevoie, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments