Acuzată că a oprit echipa de vaccinare într-o comună aflată în scenariul roșu, Diana Șoșoacă susține că au chemat-o localnicii

0
162
Diana Șoșoacă, senatoare de Iași, alături de un grup de protestatari, a oprit, sâmbăta trecută, o caravană de vaccinare care fusese chemată de autoritățile locale în comuna Răchiteni, din județul Iași, pentru a imuniza 12 persoane netransportabile, scrie rfi.ro. Din cauza protestului, echipa DSP Iași nu a putut să imunizeze sătenii, transportați până la urmă la centre din alte comune, acuză secretarul general al comunei Răchiteni, Aurelian Constantin Alexa, într-o declarație pentru Libertatea. Contactată de Libertatea, senatoarea a spus că sătenii i-au cerut să intervină.
Aurelian Constantin Alexa, secretarul general al comunei, a povestit pentru Libertatea că era așteptată caravana DSP în ziua de sâmbătă, la solicitarea administrației locale. În momentul în care medicii au ajuns, au intrat în spațiul destinat lor, au asigurat circuitele funcționale și au început să cheme oamenii care se strânseseră pentru a fi imunizați, să intre în cabinet. Atunci, senatoarea Diana Șoșoacă a blocat accesul în încăpere. „Doamna Șoșoacă a venit cu trei-patru mașini cu numere de Arad, de București, care nu erau din zonă. Erau foarte revoltați, când doamna doctor venită de la Iași a deschis ușa și a rugat oamenii să intre, doamna Șoșoacă s-a repezit în ușă, domnul primar s-a dus lângă medic cerând să se respecte circuitele. A fost un schimb de replici și de acolo a început tămbălăul. Doamna Șoșoacă punea întrebări la foc automat, iar orice explicație a doamnei doctor, care este profesor universitar, era luată cu huiduieli și întrebări”, a declarat Aurelian Constantin Alexa.
1 1 vote
Article Rating


Articolul precedentAccident mortal in Pacurari. Un tânăr a fost lovit de un TIR
Articolul următorFestivalul gusturilor bune revine la Palas! Vino să explorezi noi dimensiuni gastronomice la Street Food Festival!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments