Adevărul din spatele “aventurii gay” a artistului ieșean, Aurel Niamțu. “Presupusul meu amant este de fapt un escroc”

0
7829

Artistul ieșean, Aurel Niamțu, a fost săltat de polițiștii din Baia Mare în urmă cu câteva zile, după ce acesta ar fi amenințat că se aruncă de la balconul pensiunii la care era cazat. Presa băimăreană a speculat faptul că mobilul tentativei de suicid a artistului ar fi fost o decepție în dragoste, cunoscutul cântăreț fiind părăsit de iubit. Tot scandalul de la Baia Mare are, însă, un alt substrat pe care 7Est vi-l prezintă în exclusivitate.

Weekend-ul trecut, mai multe echipaje de pompieri, jandarmi și mascați din Baia Mare au intervenit la o pensiune din centrul municipiului, acolo unde o persoană în vârstă de 72 de ani amenința că se va sinucide. Potrivit martorilor, bărbatul a început să strige că vrea să se sinucidă după ce i-ar fi dat 500 lei iubitului lui, pentru care venise în Baia Mare tocmai din Iași. După ce polițiștii l-au convins să renunțe la intențiile sale care au pus pe jar toate structurile de urgență, s-a aflat că bărbatul care amenința cu sinuciderea nu era altul decât artistul ieșean, Aurel Niamțu.

Am fost dus în ziua aceea la spitalul de maxima siguranță, de nebuni, din Sighetul Marmației, escortat de un echipaj de Poliție, ca și cum aș fi făcut o crimă, pentru a mă scoate nebun, numai că nu au reușit. După o noapte trăită printre oameni cu probleme psihice, a doua zi am fost testat de o echipă de medici, timp de o oră jumate, după care, la final mi-au dat verdictul că sunt normal, fără nicio problemă psihică”, a relatat Aurel Niamțu.

Cine este presupusul iubit al lui Aurel Niamțu

Gabriel Monga

Artistul susține că tot ce i s-a întâmplat  este “un fake aranjat de Mafia din Baia Mare”, iar așa-zisul iubit este doar un escroc sentimental și nimic mai mult. Comentariile lui Aurel Niamțu de pe pagina lui Monga, de genul “asta-i curva aia mica de Gabi Monga”, spun mai multe despre relația dinte cei doi,  decât vrea să recunoască artistul.

Nu este nimic adevărat din ceea ce s-a speculat prin presă, că aș fi avut vreo relație cu acel băiat. Acest individ despre care se spune că ar fi iubitul meu, nu este decât un escroc care mi-a întins o capcană”, susține Aurel Niamțu.

Potrivit artistului, tânărul care l-a adus în pragul nebuniei se numește Gabriel Monga, este jucător de volei în Baia Mare și, în timpul liber, este un escroc de profesie. Sub pretextul unor drame inventate și postate pe mai multe conturi de facebook, în care tânărul apare în ipostaze efeminate, acesta ar fi reușit să atragă în capcană mai multe persoane publice. Dacă ar fi să dăm crezare relatărilor legate de acest tânăr, cântărețul ieșean a scăpat ieftin, doar cu 500 de lei. Printre cei înșelați se găsește și arbitrul bucureștean de volei, Robert Toader, care a reușit să cadă în plasa tânărului și să fie înșelat cu suma de 1600 lei.

3.5 8 votes
Article Rating


Articolul precedentProf. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), a primit cea mai înaltă distincție academică – Doctor Honoris Causa – din partea Universității Tehnice a Moldova (UTM)
Articolul următorCONFERINȚA NAȚIONALA DE ROBOTICĂ ÎN NEUROCHIRURGIE la Iasi „Tehnologii & Tehnici moderne de robotică și neuroimagistică intraoperatorie în neurochirurgie și chirurgie spinală”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments