Grupul Kosarom, prins la furat din mediul online

0
1796

Grupul de firme Kosarom, deținut de fostul senator Neculai Apostol, este implicat într. un nou scandal. O cunoscută gastronomă din România acuza Kosarom- ul de furt din mediul online. Practic, firma care anul trecut a înregistrat un profit de 16 milioane de lei, își face imagine în mod ilegal, din munca altora.

Între firma ieșeană Kosarom și chef Gina Bradea se prefigurează un proces cu despăgubiri substanțiale. Practic, grupul de firme este acuzat de cunoscuta chefă într- ale gastronomiei ca i-a furat o fotografie pe care o folosesc în campaniile de imagine.

Am rămas neplăcut surprinsă să văd o fotografie de-a mea pe pagina celor de la Kosarom Iași. Le-am dat termen 24 de ore să șteargă acea poză pe care o folosesc fără acordul meu. În caz contrar îmi rezerv dreptul de a-i da în judecată”, a declarat chef Gina Bradea.

Reprezentanții firmei Kosarom se apară, susținând faptul că nu ei au furat imaginea.

Este vorba despre un concurs de imagine lansat de noi. Fotografia ne-a fost trimisă de o persoană Danila Dani Ela, potrivit profilului de facebook, iar noi am postat-o fără să știm că acea persoană nu este proprietara imaginii. Dat fiind această situație, dar și solicitarea doamnei care este proprietara de drept, vom proceda la retragerea acelei imagini”, au declarat reprezentanții Kosarom.

Concurs cu imagini furate și pagini clonate

Concursul la care fac referire cei de la Kosarom – “Micile bucurii ale verii”, a fost lansat în luna august împreună cu Golden Brau.

Se anunță cea mai lungă vară și cel mai lung concediu, cu cele mai bune grătare. Ți-am pregătit tot ce-ți trebuie pentru cea mai mare adunare la grătare: 5 baxuri de bere Golden Brau și 5 kg de produse Kosarom pentru grătar.  Cum poți câștiga? Lasă un comentariu la această postare până la finalul lunii septembrie cu o poză de la grătarele făcute vara aceasta și dă tag la toți prietenii din gașca ta de ieșit la bere sau la grătar, distribuie (SHARE) această postare public la tine pe profil, dă-ne LIKE la pagină, iar pe 1 octombrie extragem marele norocos care poate face cinste la toată lumea”, sună enunțul concursului lansat de Kosarom.

Încă de la început, concursul a fost urmărit de ghinion, pagina de facebook a grupului Kosarom fiind clonată.

Profit de 3,3 milioane euro din industrializarea cărnii

Firma Kosarom Iași a fost înființată în anul 1992 și are ca obiect principal Producția și conservarea cărnii. La acest moment, Kosarom are 28 puncte de lucru în mai mult de 3 localități diferite. În anul 2020, Kosarom SA a raportat o cifră de afaceri de 178.925.027 RON cu un profit de 16.492.449 RON și un număr de 512 angajați, după 28 ani de activitate.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments