Percheziții intr-un dosar de tâlhărie la Iasi. Trei tineri sunt cercetați pentru ca l-ar fi amenințat și tâlhărit pe un bărbat

0
44

Potistii Biroului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Iași. Perchezițiile au fost legate de un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Pe scurt, polițiștii au reținut că în seara de 10 septembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, trei tineri au pulverizat spray iritant-lacrimogen, apoi au trecut la exercitarea de acte de violență și adresarea de amenințări cu acte de violență, pentru a îi sustrage unui bărbat bani și o pereche de căști.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni, precum și bunuri care ar fi fost folosite în activități infracționale.

Cei trei tineri bănuiți de comiterea faptei au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn bebelus cu COVID-19 a murit, iar altul se afla in stare grava
Articolul următorDouă dintre unitățile de protecție din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași vor fi reparate și modernizate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments