Situație îngrijorătoare la Iasi. Peste 210 de pacienți cu Covid-19 sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași

0
36
Doctors and nurses taking care of patients in ICU. Team of frontline coworkers are treating man and woman. They are at hospital during COVID-19.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, situația este din ce în ce mai îngrijorătoare. Un număr de peste 210 pacienți COVID-19 pozitivi se află internați în unitatea medicală. În momentul în care un loc este eliberat, alți trei pacienți așteaptă internarea.

„În continuare, populația nu dorește să se vaccineze, nu respectă măsurile de prevenție. În momentul de față, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Iași îngrijim un număr de peste 210 pacienți COVID-19 pozitivi cu forme medii spre severe. Imediat cum se eliberează un loc, acesta este preluat de un nou pacient. Din nefericire, nu reușim să asigurăm îngrijirea, în momentul de față, a tuturor pacienților deoarece raportul este următorul: externăm un pacient, iar alți trei au nevoie de internare. În sarcina Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Iași, conform protocolului pe care l-am semnat, ceea ce am propus, și anume ca spitalul de la Lețcani să fie operaționalizat împreună cu ceilalți decidenți de pe planul local și național s-a concretizat”, a transmis Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGimnastica ritmică din România a fost reprezentată de ieşeanca Andreea Verdeş, triplă campioană naţională în acest an
Articolul următorExpoziție de fotografie „O temă… de kitsch rural”semnată de Relu Tabără
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments