Update! O femeie a fost găsită într-o baltă de sânge. A fost tăiată cu drujba de propriul fiu

0
134

O femeie în vârstă de 79 de ani, din localitatea Mănăstirea, a fost adusă în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, după ce a fost agresată de fiul său şi tăiată cu o drujbă.

Potrivit medicilor, apelul la serviciul de urgenţă 112 a fost făcut chiar de agresor.

„În miez de noapte un apel la 112 anunţa un incident în localitatea Mănăstirea. A sunat fiul unei doamne de 79 de ani care a fost agresată, se pare, chiar de către apelant. Persoana a fost găsită într-o baltă de sânge prin traumatism prin tăiere la nivelul toracelui şi abdomenului. A fost adusă la UPU „Sf Spiridon”. În urma investigaţiilor s-a constatat că aceasta a suferit un pneumotorax deschis, fracturi costale, un traumatism abdominal şi toracic penetrant. S-a intervenit în urgenţă şi apoi pacienta a fost transferată în Spitalul de Pneumoftiziologie în Clinica de Chirurgie Toracică”, a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale: unul rapid de tip B2 de la Țibănești și unul de Terapie Intensivă Mobilă de la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

„O femeie tăiată cu drujba în zona abdominala, conștientă. A ajuns echipajul tip B2 de la Tibanesti rapid iar SMURD TIM e în drum spre Dagata”, au declarat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn român și-a proptit volanul cu o sticlă și s-a mutat pe bancheta din spate
Articolul următorUpdate! La Iași va fi organizat pentru prima dată campionatul e-sports. Jucatorii înrăiți de FIFA, DOTA și Counter Strike sunt așteptați să participe
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments