Sălile de operație ale Spitalului de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad au fost transformate în saloane de Terapie Intensivă

0
114

Sălile de operație ale Spitalului de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad au fost transformate în saloane de Terapie Intensivă. “Ne dorim că personalul medical și de suport să reziste pentru că și ei sunt OAMENI!”, spune în postarea de pe pagina de socializare, managerul interimar, Daniela Rusu.

Doar în două zile, joi și vineri, au murit 19 oameni, cu vârste între 25 și 97 de ani, iar de luni până miercuri inclusiv, au murit 50 de persoane de Covid-19. Toți cei care au murit au fost nevaccinați.

Managerul interimar al spitalului din Bârlad a postat pe pagina de Facebook un apel, însoțit de un video foarte dur, care arată tuturor celor care încă mai sunt sceptici în fața vaccinării, ce suferințe îndură pacienții infectați cu SARS-CoV-2, nevaccinați. Iată ce spune managerul Daniela Rusu, care zilnic, de câteva ori,merge să încurajeze cadrele medicale pentru a rezista:

“De la începutul acestei pandemii, de peste un an și jumătate, medicii, alături de întreg personalul medical și auxiliar, au fost în prima linie și au depus toate eforturile pentru a gestiona eficient situația și pentru a le asigura tuturor pacienților îngrijirile necesare. Aceste eforturi continuă.Trebuie să existe, însă, un efort comun și din partea fiecăruia dintre noi, pentru a depăși cu bine această situație.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDirectorul Aeroportului din Iași le declară război taximetriștilor care refuză cursele
Articolul următorJandarmii ieșeni au participat la sute de misiuni în luna octombrie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments