A fost prelungit termenul de reabilitare a Filarmonicii din Iași

0
65

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Iași din data de 3 decembrie 2021, consilierii au aprobat hotărârea de încheiere a unui act adițional la contractul de administrare pentru imobilele din strada Cuza Vodă nr. 29 în care își desfășoară activitatea Filarmonica Moldova Iași.

În 2018, în baza Hotărârii CJ Iași nr. 362/29.10.2018, tronsoanele 2 și 3A au fost preluate în administrarea Județului Iași – Consiliul Județean Iași. În acest sens a fost încheiat Contractul de administrare nr. 2768/04.12.2018.

Durata de administrare a imobilelor este de 22 ani de la data autentificării contractului. În schimbul acestei folosințe în favoarea Filarmonicii Moldova Iași, Consiliul Județean Iași și-a asumat ca obligații principale reabilitarea, consolidarea, modernizarea și dotarea imobilelor administrate.

Necesitatea acestui act adițional a apărut ca urmare a imposibilității tehnice de realizare a acestor lucrări în termenul prevăzut inițial în contract, care era de trei ani.

În urma corespondenței dintre Episcopia Romano-Catolice Iași și CJ Iași s-a ajuns la concluzia că este necesară modificarea Contractului de administrare, fiind propus un termen de cinci ani de la încheierea actului adițional, pentru realizarea reabilitarea, consolidarea, modernizarea și dotarea imobilelor și restaurarea bunurilor inventariate.

Valoarea lucrărilor de reabilitare, conform proiectului tehnic de execuție, se ridică la 55.535.970,42 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAmbasadorul Germaniei a fost prezent la Iași pentru a stabili noi oportunități de dezvoltare în domeniul economic și IT
Articolul următorSRS si Mirel Palada il acuza pe Radu Tudor ca a incasat peste 2 milioane euro de la Guvern
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments