Ce se întâmplă dacă nu schimbi furnizorul?

0
154

In ultimele luni sute de oameni au platit sute de lei in plus la energie pentru ca au ales sa nu isi schimbe furnizorul. Toti stim pe cineva care se plange de cresterea facturii la energie.

Avem exemple clare, cu oameni care au ramas uimiti de cat de simplu si rapid au reusit sa primeasca facturi mai mici, prin simplul fapt ca au schimbat furnizorul si au ales o oferta mai ieftina.

Este important să fim la curent cu ofertele din piața dacă vrem să nu pierdem sume de până la 1.000 de lei an de an la factura de curent.

Daca nu esti hotarat in a lua o decizie, te ajutăm gratuit!

Sansele ca factura pe care o platesti acum să fie mai mare sunt sigure, pe piata romaneasca exista peste 60 de furnizori de energie electrica, fiecare avand oferte de pret diferite, esti sigur ca o detii pe cea mai buna?

Intra acum pe comparatorul Economie La Energie, vezi cele mai bune oferte din zona ta si pastreaza acei bani in buzunarul tau!

Ce se întâmplă cu facturile în perioada Noiembrie 2021 – Martie 2022?

Beneficiem de compensări din partea statului in perioada Noiembrie 2021 – Martie 2022, dar prețul crescut al energiei electrice și al gazelor nu va scădea semnificativ.

Deci, din aprilie cel mai probabil, vom vorbi din nou despre costuri uriașe la facturi, prin urmare cea mai buna acțiune este aceea de a fii informat și a-ți alege furnizorul ce are cea mai competitiva oferta astfel incat anul viitor sa nu aveți surprize la facturi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentViața și moartea lui Victor Socaciu – folkist, deputat PSD, consul la Montreal, revoluționar cu certificat
Articolul următorÎn premieră, grupul Balkan Pharmaceuticals a fost decernat cu 3 trofee Notorium Trademark Adwards
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments