Cine este bărbatul cu care Irina l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea

0
377

La câteva ore după ce Liviu Dragnea a transmis un mesaj în care a comentat despărțirea de Irina Tănase, s-a aflat și numele misteriosului playboy care ar fi atras-o pe calea păcatului pe tânăra în vârstă de 29 de ani. În același context, Codrin Ștefănescu a confirmat că politicianul s-a despărțit de blondina care a simțit nevoia să fie consolată sufletește și trupește.

Probabil că asta s-a întâmplat în perioada în care Dragnea era închis la penitenciarul Rahova. Revenind la seducătorul care a păstrat patul cald în lipsa lui Dragnea, s-a aflat că acesta este fiul unui cunoscut om de afaceri din Galați.

Profitând de statutul părintelui, Paul își trăiește viața ca un hedonist veritabil. Din plăcere în plăcere și fără să țină cont că acasă îl așteaptă soția.

Profitând de calitățile fizice, o oarecare notorietate și bani, gălățeanul a fost mereu în preajma femeilor frumoase. Cu Irina Tănase s-a iubit în urmă cu peste 10 ani. N-a fost o mare poveste de dragoste. N-a lipsit pasiunea, totuși.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn român figurează pe lista celor mai căutați infractori din Europa
Articolul următorCe relație a existat între Nuțu Cămătaru și Monica Gabor? Nimeni nu știa de această legătură pe care au avut-o cei doi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments