Două persoane au fost găsite moarte în propria locuință dintr-un cartier de lux din Iași

0
150
crima

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 11 decembrie 2021, suspecţii dublului asasinat din zona Moară de Vânt a municipiului Iaşi au fost ridicaţi pentru a fi conduşi la audieri. Cele două persoane se aflau în cartierul Tudor Vladimirescu.

Autoritățile ieșene au identificat suspecții extrem de rapid.
„În cursul nopţii de 10/11.12.2021, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost informat cu privire la faptul că, într-un imobil din mun.Iaşi, str. Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre.
Două persoane au fost găsite moarte în propria locuință dintr-un cartier de lux
S-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat prevăzută de art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.f Cod penal.

Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.

Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAntibiotice, o poveste românească de succes 11 decembrie 1955 – 11 decembrie 2021
Articolul următorLansarea volumului „Istorie în Documente – Ipsilanții” realizată de dr. Claudiu- Victor Turcitu va avea loc la Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments