Bărbații celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. În ce hal i-a caracterizat: ‘Era un bou’

0
250

Care sunt bărbații cu care s-a iubit Teo Trandafir în trecut? Prezentatoarea de televiziune regretă faptul că i-a cunoscut pe unii dintre ei. „Un bou! Recunosc, am iubit un bou”, au fost câteva din mărturiile vedetei care i-au surprins pe fani.

Cu ce bărbați s-a iubit Teo Trandafir?

Teo Trandafir este una din cele mai iubite și cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. Aceasta este prezentă deja de mulți ani pe micile ecrane și a schimbat câteva proiecte până să ajungă în acest punct.

Parcursul său nu a fost unul deloc ușor în plan profesional, dar acum s-a bucurat aproape întotdeauna de succes și de aprecierea publicului. Nu am putea spune același lucru în plan personal, pentru că a avut parte de câteva despărțiri dureroase de-a lungul anilor. Relațiile eșuate au făcut-o chiar mai puternică decât înainte, iar în prezent vorbește cu detașare despre trecut și despre lecțiile învățate.

„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a mărturisit Teo Trandafir pentru Ok! Magazine.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments