Cristian Dide a ajuns din nou în faţa procurorilor de la DIICOT Iaşi în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri

0
81

„Am fost citat de DIICOT Iaşi pentru continuarea percheziţiei informatice. Au fost deja două zile de perchezţii unde s-au copiat toate datele de pe mediile de stocare ridicate de la mine din casă. Astăzi presupun că sunt chemat să mă informeze ce s-a găsit, sau sunt chemat să continuăm percheziţia informatică pentru mediile virtuale.

S-a găsit într-adevăr un mugure cu cânepă pe care îl aveam în apartament şi alte două pachete venite din Italia care erau sigilate, care şi acelea conţineau susbstanţe vegetale, tot din cânepă. Dar acasă, într-adevăr s-a găsit un mugure de 3 grame canabis”, a declarat Cristian Dide.

Protestatarul Cristian Dide a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Iaşi, în noiembrie 2021, la solicitarea procurorilor DIICOT Iaşi. Acesta a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc, după ce a trimis pe adresa procurorilor pachete care conțineau canabis. Gestul său de protest față de legislația românească i-a făcut pe procurori să-l aresteze și să îl acuze de trafic de droguri de mare risc.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrețul apartamentelor continuă să crească la Iași, dar sub media de la nivel național
Articolul următorScrisoarea unei iesence: „Opriți masacrarea parcului Copou”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments