Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Când va avea loc meciul

0
91

Simona Halep, 30 de ani, 15 WTA, o va întâlni pe sportiva braziliancă Beatriz Haddad Maia, 25 de ani, 83 WTA, în turul II la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Meciul dintre cele două se va juca joi, organizatorii urmând să anunțe ora de start, informează Gazeta Sporturilor.

Simona Halep şi Hadad Maia s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, ediţia din 2017, când românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3. Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Australia Open, după ce a trecut, marți dimineață, scor 6-4, 6-3, de jucătoarea poloneză Magdalena Frech, 24 de ani, 105 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră și jumătate. „Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel al meu, cum am fost în trecut, dar mă simt bine. Sunt încrezătoare că jocul este bun, mişcarea e bună, iar mentalitatea este destul de puternică”, a declarat Simona Halep, după primul joc la simplu de la Australian Open.

La rândul ei, Beatriz Haddad Maia a învins-o, marţi, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA, locul 176 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat două ore şi zece minute. Jucătoare de mână stângă, Beatriz Haddad Maia și-a egalat cel mai bun rezultat la Australian Open, prezența în turul 2. Ea a mai fost în această fază a competiției în 2018 și 2019.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments