Ținute obligatorii pentru angajații CTP Iași. Controlorii din mijloacele de transport vor purta uniforme

0
176

Activitatea controlorilor este ținută sub supraveghere de către Consiliul Local, inclusiv de primarul Iașului, Mihai Chirica. Acesta a menționat, în cadrul ședinței de miercuri, că eficiența activității Companiei de Transport Public (CTP) Iași trebuie crescută în paralel cu toate soluțiile moderne care au fost implementate în cadrul companiei ieșene. Mai mult, toți angajații vor avea ținută obligatorie de lucru, inclusiv controlorii.

Începând cu luna martie 2022, controlorii angajați în cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iași nu vor mai putea veni la lucru „sub acoperire”. Momentan, aceștia nu sunt obligați să poarte uniformă sau măcar o vestimentație specială atunci când sunt în timpul programului și, de multe ori, au fost confundați de călători cu niște interlopi. Singurul lucru pe care controlorii CTP trebuie să îl aibă asupra lor atunci când verifică biletele călătorilor este un ecuson care să ateste funcția pe care aceștia o ocupă în cadrul Companiei de Transport Public Iași. În schimb, începând din luna martie 2022, toți controlorii vor fi obligați să poarte, în timpul programului, o uniformă aprobată prin dezbatere publică.

„Nu pot spune că mă dă mulțumirea afară din casă, din mai multe considerente. În primul rând, controlorii trebuie să fie echipați corespunzător. Până în luna martie, fiecare angajat din Compania de Transport Public trebuie să aibă ținuta obligatorie pe design-ul pe care l-am aprobat prin dezbatere publică. Nu am ales eu nici culoarea la cravată, nici la jachetă, nici la pantaloni, nici la nimic, totul a fost stabilit, după cum am spus, prin dezbatere publică”, a declarat primarul Mihai Chirica în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Iași din data de 29 decembrie 2021.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO femeie a fost găsită moartă in raul Siret
Articolul următorStațiunea din România care se bucură de succes cu bani europeni: „Vrem să concurăm cu stațiunile din Occident”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments