Andreea Prisăcariu a renunțat la haine de ziua ei: ”La mulți ani copilului rebel din mine”

0
428
În stilul nonconformist care o caracterizează și datorită căruia a fost supranumită ”rebela tenisului românesc”, de ziua ei, Andreea Prisăcariu a publicat pe contul său de Twitter o fotografie îndrăzneață, alături de un mesaj interesant.
”Am 22 de ani și sunt un glonț în inima ta. La mulți ani copilului rebel din mine”, a scris sportiva pe rețelele sociale, lângă o fotografie topless, care a lăsat la vedere câteva dintre tatuajele Andreei Prisăcariu.

Fiecare tatuaj al Andreei Prisăcariu are o semnificație aparte pentru sportiva din Iași

Fostă campioană națională la juniori, Prisăcariu are 22 de tatuaje și a dezvăluit că niciunul dintre acestea nu a fost făcut la întâmplare.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica ea, acum câteva luni.

Totodată, jucătoarea născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o ”mireasă tatuată”. ”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a mai spus Andreea Prisăcariu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn preot catolic a botezat incorect timp de 20 de ani. Toate ceremoniile trebuie refăcute
Articolul următorFranţa anunță că ia în calcul să elimine certificatul Covid „la sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments