Managerul Aeroportului din Munchen a fost în vizită la Iași

0
194

Aeroportul Internațional Iași a primit vizita unui oaspete important – este vorba despre Managerul de Dezvoltare al Aeroportului Internaţional Munchen, Sebastian Selmeier, care s-a arătat interesat de proiectul de extindere și modernizare a aeroportului nostru.

La discuțiile cu Directorul General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași, Romeo Vatră, și echipa de management a participat și Marius Dangă, Vicepreședinte al Consiliului Județean Iași.

În cadrul întâlnirii, Directorul Tehnic al R.A. Aeroportul Iași, Cosmin Pricop, a prezentat etapele noului proiect de dezvoltare, în special obiectivul prioritar – construirea terminalului T4 -, și perspectivele de trafic. Discuția s-a axat și pe necesitatea dezvoltării de facilități cargo la Aeroportul Iași, o premieră în regiunea de N-E.

La rândul său, Sebastian Selmeier a prezentat conducerii R.A.A.I. date importante despre primul aeroport de 5 stele din lume, despre evoluția, strategiile de dezvoltare și principalele proiecte ale hub-ului aerian din Munchen.

„Ne bucurăm că Aeroportul Iași este un obiectiv de interes pentru transportatorul aerian din Munchen. Când un aeroport de talia aceasta se arată deschis pentru colaborare înseamnă că vede în tine un partener de încredere. Aeroportul din Munchen este impresionant prin infrastructură, trafic, conexiuni multiple, deservind cea mai dezvoltată zonă economică din Germania. Cu atât mai mult ne onorează faptul că proiectul de dezvoltare a Aeroportului Iași este apreciat de unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene la nivel mondial. Efortul nostru merită pentru că, odată cu extinderea infrastructurii, va crește și atractivitatea Aeroportului și, implicit, șansele de a stabili parteneriate de durată cu aeroporturi și companii aeriene puternice. Am primit din partea Dlui Selmeier promisiunea că ne va susține în demersurile noastre de dezvoltare, îi mulțumesc încă o dată pentru oportunitatea de a ne cunoaște și îmi doresc ca această întâlnire să fie un prim pas pentru viitoare colaborări”, a spus Romeo Vatră, Directorul General al Aeroportului Internațional Iași.

1 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments