Monica Gabor l-a înșelat pe Columbeanu cu șoferul ei? Irinel a dezvăluit detalii explozive din culisele unei prezentări de modă

0
307
Irinel Columbeanu si Monica
În cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement. Apofenia”, proaspăt lansat, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre ele, inclusiv detalii despre presupusa relație pe care fosta lui soție ar fi avut-o cu șoferul ei.

Fostul om de afaceri a vorbit despre toate femeile din viața lui, de la Anna Lesko, la Gabriela Botezat – Blanche și apoi, femeia vieții lui, cea care i-a devenit soție, Monica Gabor. Deși s-a zvonit că aceasta ar putea fi prezentă la lansarea volumului “Apofenia”, acest lucru nu s-a întâmplat.

Întrebat, de altfel, de ce nu a mai invitat din fostele sale iubite la lansare, Columbeanu a spus că nu ar fi încăput așa de multă lume în sala în care a avut loc evenimentul. Cât despre Blanche – Gabriela Botezat, Irinel a mărturisit că aceasta este căsătorită, iar soțul ei este judecător. Despre Blanche însă, Irinel a povestit mai multe în “Apofenia”.

Irinel Columbeanu, despre Blanche: “Avea o intonație aparte când vorbea”

“O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, la Coliba Haiducilor, beneficiind de o pauză mai lungă. Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot de lemn, pusă afară. Cu această ocazie îi remarcă ochii de un albastru foarte frumos, dar cu privirea câteodată un pic absentă, drept urmare, amintindu-și de contele Bernard de la Geneva, o întrebă direct dacă poartă ochelari. Avea o intonație aparte când vorbea, accentuând într-un mod amuzant unele cuvinte, și câteodată se mai și îmbujora din senin, amănunt destul de greu de distins pe tenul ei oricum bălai, ca de blondă naturală. Schimbară câteva banalități.

Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult îl atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și că era din Suceava. Modul ei de a spune că era de fapt din Rădăuți, locuri amândouă la fel de pitorești, pe care Ili nici nu bănuia la acea oră că avea nu peste mult timp să le viziteze, în mod special pe cel unde locuia ea cu-adevărat….

Albă sau nu, lui Ili îi cam plăcea de Blanche. Așa că după festival urmă și el la mare tot grupul fetelor de la Transilvania Fashion, împreună cu Matei. Acolo urma să aibă loc următorul festival, cel de la Callatis. Fetele erau cazate la un cămin în Neptun, Ili la Vox Maris în Costinești. În timpul zilei, fetele veneau să facă plajă la faimoasa piscină lângă care era și apartamentul lui, iar seara mergea Ili la Mangalia, în port, la festival. După ce și acest festival se termină, Ili mai merse cu Blanche prin Mamaia, când la clubul organizat în Mamaia, în jurul piscinei de la 22…”, a notat Columbeanu cu privire la fosta lui iubită, cu care s-a plimbat nu doar pe litoralul românesc, ci și la Paris.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIAȘI: POLIȚIȘTII AU UN SUSPECT ÎN CAZUL ÎNCERCĂRII DE SPARGERE A UNEI BĂNCI
Articolul următorFATĂ DE 13 ANI DIN CLUJ, CĂSĂTORITĂ CU UN ITALIAN DE 75 DE ANI! CINE A DĂRUIT-O PE LIVIA LUI FRANCO
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments