Update!El este Andrei Axinte, tânărul poliţist care şi-a pus capăt zilelor într-un parc din Copou

0
790

 

El este polițistul din Botoșani care s-a împușcat în cap, dimineața, lângă teiul lui Eminescu, din parcul Copou. Numele lui este Andrei Axinte, iar surse din anchetă spun că tânărul polițist și-ar fi pus capăt zilelor la ora 4:44.

La ora 06:05, trupul bărbatului a fost văzut de o trecătoare care a dat imediat alarma. Potrivit unor surse, băiatul ar fi recurs la gestul extrem, după o decepție în dragoste.

Acesta era adoptat de o familie de asistenți maternali din Botoșani, încă de la vârsta de 10 ani și nu existau probleme între membri familiei și băiat. De asemenea, unele surse susțin că tânărul avea un credit bancar în valoare de 62.000 de euro, credit ce se extindea pe 18 ani de plată.

Tânărul polițist lucra din luna ianuarie a acestui an în cadrul secției de poliție din Leorda, Dorohoi și era angajat din sursă externă. Pistolul cu care și-a pus capăt zilelor era al șefului de post.

„In această dimineaţă, în jurul orei 6, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiu Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.” au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Tânărul a plecat cu mașina de poliție de la post. Aceasta a fost găsită în apropierea unui mall din Iași.

În această dimineață, în jurul orei 6, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din mun. Iași a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

„In dimineata aceasta, in jurul orei 6-05 s a primit apel prin 112 conform caruia in parcul Copou este un tanar, aprox 25 ani, cu plaga impuscata extremitate cefalica.- pistol langa el. La locul solicitarii a fost trimis echipajul TIM. S-a gasit un pacient cu leziuni incompatibile cu viata, fara indicatie de resuscitare. echipajul de politie l- a identificat și a identificat și arma , posibil sa fie polițist”, a declarat dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iasi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGrupul IULIUS susţine o inițiativă a comunității locale de integrare a ucrainenilor în Iași: www.ukriniasi.ro
Articolul următorGALERIE FOTO: Cum ia naștere un monument. Prinde contur „Oda bucuriei”, opera de artă a lui Vladlen Babcinețchi ce va fi găzduită de Family Market Miroslava
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments