O fetita de 8 ani doboarã orice adversar la kick boxing

0
123
Adelina Maria Botu, elevã la Scoala Gimnazialã „George Tutoveanu” din Bârlad, un copil competitiv la cei 8 ani ai sãi, a surprins plãcut la orice competetie de Kick boxing unde a participat! Membrã a Clubului Sportiv „Scorpions”, Adelina Botu, în doar un an de când se antreneazã cu Dãnut Hurduc, antrenor la acest club, a reusit sã batã … toti bãietii concurenti cu ea! Recent, la finalul lunii februarie, s-a întors de la Pascani cu Cupa Vikingilor -Gold Divisions, unde a luat locul I! CUPA VIKINGILOR PASCANI – „GOLD DIVISION”, desfãsuratã pe 26-27 februarie a.c. a fost cea mai mare competitie ce a fost vreodatã organizatã în Moldova de Kick boxing, aducând la start 425 de sportivi de la 30 de cluburi.

„Sportul educã, sportul te disciplineazã, sportul îti oferã încredere în tine”. Aceasta este deviza care a atras o fetitã de doar 8 ani, din Bârlad, care de un an practicã un sport ce este, aproape exclusiv, practicat doar de bãieti: Kick box! Acum un an, când a pãsit pragul sãlii de sport a Clubului „Scorpions” din Bârlad, era o fetitã care nu avea încredere în ea, dar ambitia si munca a fãcut-o pe Adelina Maria Botu puternicã! A cãpãtat încredere în fortele proprii. Usor, usor Adelina a reusit sã dobândeascã o mentalitate de învingãtoare sI, prin rezultatele ei de exceptie, obtinute în numai un an de pregãtire, a rãsplãtit din plin încrederea pe care au investit-o antrenorii si pãrintii în ea. Este o fetitã finutã, delicatã, de 8 ani si de un an practicã acest sport destul de dur, pentru care nu are adversare si este nevoitã sã accepte ca parteneri, bãieti. Da, este singura fatã la competetiile de Kick box si intrã alãturi de bãieti în competitie! Si, culmea, câstigã! Zilnic are un program foarte încãrcat, dar nu se plânge. Îsi face temele, merge la antrenamente si din când în când îl ajutã la lectii pe fratele ei mai mic, David, care, fiind în clasa pregãtitoare, îi cere mereu ajutorul.

„În momentul în care antrenorul Dãnut Hurduc de la Clubul Sportiv <<Scorpions>> o anuntã cã are competitie, este cuprinsã de emotii dar si de o mare bucurie. A trãit deja câteva momente de succes. A cîstigat concursul de Kick box de la Iasi, la numai douã luni de când a început sã practice acest sport dur, a câstigat Cupa Podul Înalt – Budokai de la Focsani si recent, pe 28 februarie s-a întors de la Pascani cu Cupa Vikingilor- Gold Divisions, Locul I. Se declarã un copil fericit cu o familie frumoasã care o sustine si o încurajeazã în tot ceea ce face. Iar noi, adicã eu, învãtãtoarea si colegii de clasã suntem tare mândri de campioana noastrã, care bate bãietii la Kick box!”, a precizat Vicuta Burlacu, învãtãtoarea Adelinei Maria Botu, conform vremeanoua, cãreia îI prevede un viitor strãlucit, nu numai în sportul pe care îl practicã ci si în viatã, deoarece învatã foarte bine si este deosebit de sârguincioasã!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDmitri Rogozin, șeful Roscosmos, a anunțat că Rusia nu va mai livra motoarele de rachetă către SUA: „Să zboare pe mătură”
Articolul următorLa Centrul Expozițional Moldova va fi amenajat un spațiu de 250 de metri pătrați pentru depozitarea ajutoarelor colectate de la populație
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments