The Box Iași gătește carnea din sandvișuri prin tehnica sous-vide. Metoda este foarte sănătoasă și păstrează nutrienții alimentelor

0
397

The Box Iași este alegerea perfectă pentru persoanele care preferă produsele de calitate, românești și fără aditivi! Pentru că sous-vide este cel mai sănătos mod de a găti, bucătarii de la The Box Iași folosesc această tehnică pentru prepararea cărnii. Carnea de vită, porc sau de pui este fasonată şi vidată, apoi fiartă la temperatură scăzută chiar şi câte 24 de ore. După acest procedeu, carnea este pusă câteva minute pe plită și este numai bună de servit!

Dincolo de tehnica sous-vide, The Box se face remarcat pe piața restaurantelor din Iași pentru faptul că toate produsele din meniu sunt preparate în bucătăria proprie, inclusiv chiflelele și turtele. Carnea care este cumpărată de la producătorii din Moldova, iar sosurile sunt preparate din cele mai proaspete ingrediente, fără conservanți.

Varietatea de sandvich-uri din meniu satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Hamburgerul cu carne de vită sau Porcobello, sandvișul făcut cu pulpă de porc, roșii, rucolla, ulei de măsline, telemea, sunt printre cele mai apreciate produse din meniul The Box și merită, cu siguranță, a fi încercate! Pentru persoanele care preferă puiul, pot încerca El Pollo, un sandviș care conține turtă albă, piept de pui crocant, salată coleslaw, sos tartar și castraveți murați.

Salsiccia este un preparat de senzație, delicios pentru că are în componența sa un cârnaț ușor picant, făcut din carne tocată, tot din producție proprie. Cartofii prăjiți sunt nelipsiți din meniu, iar sosul 1000 de insule este o explozie de arome.

Pentru a fi și mai aproape de clienții săi, The Box Iași poate fi găsit într-o nouă locație, la food court Palas Mall. De asemenea, restaurantul mai poate fi găsit și la Kaufland Alexandru, Păcurari și Tudor Vladimirescu, și pe Copou.

Comenzile on-line se fac prin aplicațiile: Take Away sau Glovo.

Poftă bună!

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments