Un fost consilier local din Ciurea este cercetat de ANI

0
104
GRIGORAȘ CONSTANTIN NECULAI,  fost Consilier local în cadrul  Consiliului Local al comunei Ciurea, s-ar fi aflat în incompatibilitate pe perioada mandatului din 2016 – 2020.
 
„În perioada exercitării mandatului de consilier local (2016 – 2020), societatea comercială în cadrul căreia soția persoanei evaluate este administrator/asociat, a efectuat servicii în beneficiul comunei Ciurea, întocmind un număr de șapte facturi (încheiate cu C.L.) în valoare totală de 289.975,17 Lei, încălcând astfel prevederile art. 90, alin. (2) din Legea nr.161/2003”, a tranmis ANI printr-un comunicat.
 
Conform art. 88, alin. (1), lit. c) și d) din Legea nr.161/2003, potrivit căruia „(1) Funcția de consilier local sau consilier județean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcții sau calități: […] c) calitatea de funcționar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului județean ori al prefecturii din județul respectiv; d) […] director […]   la […] societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, […] de interes național care își au sediul […]   în unitatea administrativ-teritorială respectivă […] în cazul consilierului local […]”;
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrețurile la ambalajele de hârtie au explodat. Apel fără precedent
Articolul următorPiața imobiliară din România, în cădere liberă! „În ultimele două săptămâni se simte o scădere a interesului pentru achiziții de apartamente”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments